Lägenhet #13

Ett högklassigt boende med runt 100m2 yta där inomhusdelen på cirka 80m2 består av ett stort kombinerat kök/vardagsrum, 2st sovrum och 2st badrum. Utöver detta har man 2 stora balkonger i öst/syd-läge att tillgå. Ljusa väggar med fin stuckdekor i tak samt heltäckande golvklinkers ger en exklusiv känsla. Möbler och inventarier har omsorgsfull valts ut för att skapa en hemtrevlig känsla och bekvämt boende för upp till 6 personer. Lägenheten ligger på fjärde våningen av nio och fastigheten har hiss.

Fönster samt balkongdörrar har fällbara persienner i plast utanför om man vill stänga ute sol/vind/regn och de som kan öppnas har även fått sväng/skjut-bara myggnät.

Hallen:

Ljus entréhall med spotlights i taket förenar samtliga rum. Yttre säkerhetsdörr i stål och port-telefon med bildvisning ger hög säkerhet. På plats finns skohylla samt en hallmöbel med hel kroppsspegel för placering av ytterkläder samt generell förvaring.

Kök/Vardagsrum:

Köket som är av ”Amerikansk modell” delar yta med vardagsrummet i en stor öppen planlösning. Smart placerat längs väggens ena kortsida får man bra utrymme och en funktionabel arbetsyta i granit. Fullt rustat via en stor kyl/frys, diskmaskin, köksfläkt, ugn med grillfunktion, modern induktionshäll samt diverse hushållsmaskiner, allt i hög kvalité. Barbord för 6 personer avskiljer kök/vardagsrum som delar aircondition-enhet och ljuskällor (dagljus via fönster/balkong och dimbara spotlights/takfläkt på kvällen).

I vardagsrumsdelen har vi placerat dubbla 3-sitssoffor varav den ena är bäddbar och utgör lägenhetens 6:e sovplats. Praktiska soffbord, vägghängda tavlor/klockor samt matchande golvmattor har placerats runtom i rummet för en hemtrevligare känsla. Underhållning är löst via en liten hörna med TV, satellit-mottagare (främst turkiska samt några skandinaviska kanaler**), tv-spel samt ett mediacenter för filmkvällarna.

Stora Balkongen:

Ansluten till vardagsrummet i syd-öst läge vilket gör att solen delvis ligger på under morgon/förmiddag. Härlig utsikt över granngårdarnas pool/grönområden och p.g.a höjden ser man över de flesta hustak ända ner till havet samt en glimt av Alanya´s fästning. Det ligger ofta en behaglig bris över balkongen och den har utrustats med bord och stolar för 6 personer i fin konstrotting samt en skön och justerbar solstol.

Familje-Badrummet:

Lyxigt badrum inrett med kakel/klinkers samt inbyggd toalett. Bekväm dusch-hörna med termostatblandare samt ett designhandfat placerat på skåpmöbel med topp av granit. En direktverkande tanklös varmvattenberedare av kvalité som försörjer hela lägenheten har installerats och ger direkt tillgång till varmvatten närhelst så önskas. Golvvärme finns också tillgängligt för eventuellt behov vid kyligare dagar i vintertid.

Extra Sovrummet:

Har tre sängplatser via en dubbelsäng (150x190cm) och en singelsäng (90x190cm) som separeras av vägghyllor med läslampa. Alla sängar har ordentliga madrasser med dämpad bäddmadrass på toppen för god nattsömn. Förvaring finns via stor garderob med spegel på skjutdörr och för kylning/uppvärmning finns såväl takfläkt som AC*.

Sovrummet (sviten):

Inredning består av en gedigen dubbelsäng (180x200cm) med tillhörande sängbord och läslampor. Ortopediskt utformad madrass med bäddmadrass i dämpat formskum ger skön nattsömn. Utöver detta finns rejäl garderob med helkroppspegel och stor mängd förvaringsutrymmen. Takfläkt är monterad och rummet har aircondition*.

Svit-Badrummet:

Samma fina design som familje-badrummet med helkaklade väggar/golvklinkers samt inbyggd toalett. Det som skiljer är modell på handfatet, att tvättmaskin förekommer här samt att dusch har ersatts av en jacuzzi med tillhörande duschkabin. Golvvärme finns även till hands här och vi har dessutom satt upp en lite mindre handdukstork.

Extra Balkongen:

Östläge med härlig morgonsol i anslutning till sovrummen via separata balkongdörrar. Dess position och avlånga form passar bra för torkning av kläder via torkställning och vi har kompletterat med en skön hängmatta på ställning för avslappnande vilopaus.

* Alla AC-enheter kan ställas om till luftburen värme.
** Satellitens utbud kan ej garanteras.

Tillgänglighetskalender

Länk (öppnas i nytt fönster)

Tillhör Komplexet
Tillgänglig Utrustning

Vitvaru-Utrustning:
Kyl/Frys.
Inyggnadsugn med Grillfunktion.
Induktionshäll.
Diskmaskin.
Köksfläkt.
Tvättmaskin.
Direktverkande Varmvattenberedare.
Aircondition* (3st).

Köks-Utrustning:
Brödrost.
Smörgåsgrill.
Mikrovågsugn.
Juicepress.
Handmixer.
Bordsmixer.
Vatten/te-kokare.

Elektronik-Utrustning:
37" TV (LED/LCD).
Playstation 2 + trådlösa handkontroller, mikrofoner (singstar) & buzzers (buzz-spel).
Satellitmottagare (+200 kanaler).
Mediacenter (med +150 filmer i olika genré).

Sport-Utrustning:
Tennisracket (2st), Tennisbollar införskaffas på egen hand.
Pingisracket (2st), Pingisbollar införskaffas på egen hand.
Basketboll (1st).
Fotboll (1st).

Övrig-Utrustning:
Hårtork.
Strykjärn.
Dammsugare & Våtmopp.
Ett flertal svenska böcker i olika genré.
Kortlekar + andra sällskapspel.

Facebook