Komplex: Kapadokya Site (Faciliteter)

Kapadokya Site är ett jättemysigt lägenhets-komplex i Mahmutlar som ligger beläget precis intill stranden och det underbara medelhavet. Anläggningen består av totalt fyra stycken fastigheter med en gemensam, välvårdad samt fin innergård/trädgård.

I ena hörnet av innergården finns en väl tilltagen pool med en avgränsad del avsedd för de mindre barnen. Poolområdet erbjuder även gott om plats för att placera sin solstol i optimalt läge. I andra änden hittar man en anlagd uteplats som är passande om man vill grilla, ha en picknick i grönskan eller bara önskar att ta en fika utomhus.

Utöver detta finns även något så unikt som en gångtunnel i trädgården som på ett säkert sätt tar er under vägen direkt ut till stranden/havet. Strandremsan utanför är helt allmän vilket innebär att man tar med sitt eget underlag och solar kostnadsfritt. Önskar man hyrd solstol och service så finns det bara 100 meter bort i valfri riktning.

Komplexet är inhägnat via stenmurar och stålgrindar vilket kombinerat med en stor, överblickbar trädgård samt gångtunnel ut till havet gör det perfekt för barnfamiljer då man kan slappna av och släppa barnen någorlunda fritt utan att behöva oroa sig. Det mesta man kan tänkas behöva (utöver strand/hav) som mataffär, stormarknad, internet-café och restauranger finns dessutom på promenadavstånd i närområdet.

Vid Kapadokya Site får Ni möjlighet att nyttja:

  • Helmysig innergård/trädgård.
  • Uteplats perfekt för grillkvällar/fika.
  • Stor pool med avskild barnpool.*
  • Gångtunnel direkt ut till fin strandremsa.

Vill man ta sig lite längre bort (exempelvis till Alanya) så går lokalbussarna förbi precis utanför anläggningen. Önskar ni hellre ha eget fordon så finns en uthyrningsfirma i bottenplan av ena fastigheten som gärna hyr ut cyklar, motorcyklar samt bilar till er.

Har ni eget fordon så finns några parkeringsplatser inne på området i källarplan på ena fastigheten och är det fullt där så finns fler parkeringsmöjligheter längs vägen.

Kapadokya Site är komplexet att överväga när ni söker en lite lugnare semesterort men ändå vill ha ett utbud som liknar Alanyas (dock i något mindre skala) och även ha möjlighet att ta er dit på bara några minuter när så önskas. Här bor ni verkligen ”på stranden” och kommer invånarna nära då majoriteten som bor här är turkar.

* Pool töms/fylls i högsäsong enligt väderlek och är tömd i mellan/lågsäsong.

Tillgängliga Hyresobjekt i Komplexet

Lägenhet #7 (3 r.o.k, 6 personer)

Avstånd utifrån Komplexet

Stranden: ~50 meter.

A101 (mataffär): ~150 meter.
Genpa (stormarknad): ~750 meter.

Mahmutlar Centrum: ~1800 meter.
Alanya Centrum: ~12 kilometer.

Gazipaşa Flygplats: ~30 kilometer.
Antalya Flygplats: ~130 kilometer.

Facebook