Lägenhet #7

Här har ni en jättefin, nyligen renoverad lägenhet om 3 r.o.k på totalt 115m2 varav 90m2 är boendeytan. Det lämnar hela 25m2 till den väl tilltagna balkongen som löper utvändigt längs större delen av hela lägenheten och har en bedårande havsutsikt.

Hela lägenheten går i en härlig lila ton vilket i kontrast till det vitfärgade taket, fina vita takstuckaturer samt heltäckande klinkergolv ger en väldigt fräsch och smakfull effekt. Den har även möblerats med noggrant utvalda inventarier för ett bekvämt boende för upp till 6 personer. Fastigheten som tillhör komplexet Kapadokya Site, har en hiss installerad och själva lägenheten ligger på andra våningen av totalt fem.

Hallen:
En L-formad hall där den kortare delen utgör entré och resterande del förbinder lägenhetens övriga rum. Belyst av tjusiga spotlights i taket och i entré-delen finns en säkerhetsdörr i stål samt praktisk hallmöbel för skor, kläder och annan förvaring.

Sovrum #1:
I detta sovrum finns plats för totalt 2st personer via en rejäl dubbelsäng. Här råder även gott om förvaringsutrymmen via en stor garderob samt en ”make-upanpassad” byrå med lådor. Gästerna i detta rum får tillgång till egen aircondition*.

Sovrum #2:
Här finns det sovplats för totalt 3st personer via en våningssäng och en singelsäng. Förvaringsutrymmen finns i form av en garderob, en byrå med lådor samt ett mindre golvskåp. Rummet har även egen aircondition* samt separat utgång till balkongen.

Badrum:
Vitt, mönstrat kakel och golv i klinkers ger ett lättstädat samt fräscht utrymme och intrycket försämras inte av en nyinstallerad duschkabin i modern design. Rummet är luftigt och utöver standard-detaljer (WC, handfat & dusch) finns lite städattiraljer.

Vardagsrum/Matplats:
Den stora salongen har delats av i matsal respektive uppehållsrum via möblemanget. Matplatsen, i direkt anslutning mot köks-öppningen utgörs av ett massivt bord, 6st fina stolar samt matchande bokhylla med avlastningshylla. I andra änden finner man två fåtöljer, en 2-sits soffa samt en 3-sits som utgör en bekväm sällskapsdel och den stora soffan kan dessutom fällas ut till en rymlig 6:e sovplats. I taket sitter jättefina, infällda spotlights och utöver detta finns såväl separat AC* som utgång till balkong.

Kök:
Amerikansk modell i halv öppning gentemot vardagsrummet med avgränsning via en form av ”bardisk” med exklusiv topp gjord i marmor. En praktisk och samtidigt social lösning som gör att den som står för matlagningen fortfarande kan interagera med övriga som vistas i vardagsrummet. Kökets lilla ”maskinpark” består av en kyl/frys, en ugn/spis med gas-plattor samt en tvättmaskin.

Balkong:
Längs med ytterväggen från sovrum #2, förbi vardagsrummets kortsida och sedan ytterligare en bit runt hörnet löper denna enorma balkong, möblerat med ett bord och sex stolar. I ena änden blickar man ut över grannarnas fina innergård med pool samt trädgård, och i motsatt riktning har man medelhavet och stranden.

* Samtliga airconditions kan vid behov ställas om för luftburen värme.

Tillgänglighetskalender

Länk (öppnas i nytt fönster)

Tillhör Komplexet
Tillgänglig Utrustning

Vitvaru-Utrustning:
Kyl/Frys.
Ugn med kombinerad Gas/El-spis.
Köksfläkt.
Tvättmaskin.
Aircondition (2st).

Köks-Utrustning:
Smörgåsgrill.
Handmixer.
El-visp.
Vattenkokare.

Elektronik-Utrustning:
TV.
Satellitmottagare (+100 kanaler, ej skandinaviska).
DVD-spelare ( +50 filmer i olika genré).

Övrig-Utrustning:
Hårtork.
Svenska böcker i olika genré.
Kortlekar.
Filt + Parasoll för stranden.

Facebook