Lägenhetsbeskrivning

Exklusiv lägenhet på 110m2 (inkl. balkonger) där inre boytan utgör cirka 85m2. Det fördelas på 2 sovrum, 2 badrum, kök samt ett kombinerat vardagsrum/matsalsrum. Inredningsmässigt är det ljusa färger med fina takstuckaturer som kombinerat med heltäckande golvklinkers och omsorgsfullt utvalda möbler ger en hemtrevlig känsla. Samtliga inventarier har anpassats så att upp till 6 personer ska ha bekvämt boende. Lägenheten ligger placerad på andra våningen av fem och fastigheten besitter hiss.

Hallen:

Ljus och välkomnande entré med vit säkerhetsdörr i stål, infällda spotlights i taket och tillhörande turkisk matta på golvet. Porttelefon med kamerafunktion finns installerad samt en spegelförsedd hallmöbel för kläder, skor och annan förvaring.

Vardagsrum/Matplats:

Matplatsen i den rymliga salongen består av ett jättefint matbord (förlängs med ett enkelt handgrepp vid behov) med tillhörande stolar. I rummets sällskapsdel finns en bekväm soffgrupp där 3-sitsen snabbt kan fällas ner till en väl tilltagen 6:e sängplats. Utöver detta hittas härliga mattor, aircondition*, egen utgång till stora balkongen och för belysning finns infällda dimbara, spotlights i takstuckaturen samt en takfläkt.

Köket:

Hjärtat i lägenheten ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och med fönster i öst kombinerat med en stor skjutdörr i glas till stora balkongen väller dagsljuset in. Under kvällen står istället dimbara spotlights i taket för huvudbelysningen och även här i köket ligger en mysig, turkisk matta på golvet. Vitvarorna som är av hög kvalité består av en stor kyl/frys, diskmaskin, köksfläkt samt ugn/spis med egen grilldel och kombinerad gas/el-häll. Exempel på hushållsmaskiner som också finns tillgängliga är mikrovågsugn, smörgåsgrill, brödrost, juicepress, handmixer samt vatten/te-kokare. Givetvis finns även porslin, dricksglas, bestick och andra nödvändiga köksredskap.

Stora Balkongen:

I anslutning till kök och vardagsrum finns stora balkongen som med sitt sydost-läge får sol till tidig eftermiddag. Här är gott om plats och med möblemang i konstrotting har man den perfekta platsen för utomhus-servering. Det ligger oftast en behaglig vindbris över denna balkong vilket är skönt i värmen och räcker det inte till så finns även en takfläkt monterad. Utöver den fina trädgården så får man en fantastisk vy över de mäktiga Taurus-bergen och i motsatt riktning skymtas en glimt av havet.

Familje-Badrummet:

Placerat centralt intill hallen med golvklinkers och helkaklade väggar med material av hög standard. Dusch, toalett (infälld) samt handfat med spegel är givetvis standard. Här finns dock även tvättmaskin och varmvattenberedare vilket ger konstant/snabb tillgång till generöst varmvatten i hela lägenheten närhelst det önskas.

Extra Sovrummet:

Utrustat med tre fullstora sängplatser i form av en singelmodell och en våningssäng. Här finns goda förvaringsmöjligheter via en garderob samt en kompletterande byrå. Det extra sovrummet har även egen aircondition* installerad.

Sovrummet (sviten):

Sovrummet påminner lite om en svit med sitt separata badrum och egna balkong. En stor och bekväm dubbelsäng, kombinerat med egen aircondition* samt takfläkt som alternativ borgar för en god nattsömn. Dubbla sängbord, rejäl garderob samt en mindre byrå ger även gott om förvaringsutrymmen.

Svit-Badrummet:

Håller samma inredningsstandard med dusch, toalett (infälld) samt handfat som familjebadrummet med skillnaden att man här även lagt till en fin handfatsmöbel.

Svit-Balkongen:

Ligger i östlig riktning och är lite av en personlig favorit med avskild och harmonisk omgivning. Känslan av lyx är total när man sitter i tidig morgonsol och äter frukost, ensam eller med sambo. Fantastisk utsikt över de mäktiga Taurus-bergen förstärker sinnesstämningen. Utrustad med två fällbara solstolar och ett litet avlastningsbord.

* Samtliga airconditions kan vid behov ställas om för luftburen värme.

Tillgänglighetskalender

Länk (öppnas i nytt fönster)

Tillhör Komplexet
Tillgänglig Utrustning

Vitvaru-Utrustning:
Kyl/Frys.
Ugn med separat Grilldel.
Gas/El-spis.
Diskmaskin.
Köksfläkt.
Tvättmaskin.
Varmvattenberedare.
Aircondition (3st).

Köks-Utrustning:
Brödrost.
Smörgåsgrill.
Mikrovågsugn.
Juicepress.
Handmixer.
Vatten/te-kokare.

Elektronik-Utrustning:
32" TV (LED/LCD).
Nintendo Wii + 2 st trådlösa handkontroller (32st spel i olika genré).
Satellitmottagare (+300 kanaler, ej skandinaviska).
Mediacenter (+150 filmer i olika genré).

Sport-Utrustning:
Tennisracket (2st), tennisbollar införskaffas på egen hand.
Pingisracket (2st), pingisbollar införskaffas på egen hand.
Basketboll (1st).
Biljardkö (1st).

Övrig-Utrustning:
Hårtork.
Strykjärn.
Ett flertal svenska böcker i olika genré.
2st (1st dam + 1st herr) fullstora cyklar som våra gäster får använda.

Facebook